Το ΕΚ “Αθηνά” στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Βιομηχανιών

 29/11/2021

Ομιλία του κ. Γεώργιου Παυλίδη, Διευθυντή Ερευνών ΕΚ “Αθηνά”

Το ΕΚ «Αθηνά» συμμετέχει στο «Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Βιομηχανιών», στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στο «Θεματικό Πάρκο Ξυστρή» στον Πύργο Ηλείας. Ο κ. Γεώργιος Παυλίδης, Διευθυντής Ερευνών στο ΕΚ «Αθηνά»/ ΙΕΛ (Παράρτημα Ξάνθης) δίνει το παρών με την ομιλία «Η τρέχουσα τεχνολογική στάθμη στον Πολιτισμό και τις Δημιουργικές Βιομηχανίες».   

Πρόκειται για μια πιλοτική διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για την υλοποίηση των δράσεων του έργου Creative@Hubs στις 3 Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, εστιάζοντας στη δημιουργία συνεργατικών χώρων – κόμβων που αφορούν στις δημιουργικές ΜμΕ στον τομέα της πολιτιστικής βιομηχανίας. 

Ο κύριος στόχος είναι να καθιερωθεί ένα Διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης των εκπροσώπων της δημιουργικής βιομηχανίας και δημιουργικών ΜμΕ οι οποίοι, έχουν ως βασική τους δραστηριότητα την «ικανότητα δημιουργίας». 

Η παραπάνω δράση είναι υβριδική, διοργανώνεται στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αρχαίας Ολυμπίας για παιδιά και νέους» και διεξάγεται σε ελληνικά και αγγλικά. 

Παρακολουθείστε την εκδήλωση εδώ

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.