«Σχολείο με Προσωπικότητα» – 07.04.2024 / Ημερίδα

 03/04/2024

Ο Βασίλης Κατσούρος Διευθυντής του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου του EK Αθηνά, είναι προσκεκλημμένος ομιλητής στην ημερίδα «Σχολείο με Προσωπικότητα», η οποία διοργανώνεται από τη Χαρισμάθεια την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής. 

Θέμα της ομιλίας του κ. Κατσούρου θα είναι «Η μεταμόρφωση της εκπαίδευσης με τη δύναμη της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης»  

Στόχος της ημερίδας, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 2.000 εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και γονείς, είναι να αναδείξει τα οφέλη της Διαφοροποιημένης Εκπαίδευσης.

Η ημερίδα θα εκτυλιχθεί σε 3 παράλληλες σκηνές, όπου θα μιλήσουν διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, ψυχολόγοι και εκπαιδευτικοί από Ελλάδα, Αμερική, Αυστραλία και Αγγλία. Θα γίνουν workshop και υποδειγματικές διδασκαλίες, ενώ θα παρουσιαστούν ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα της καθημερινής εφαρμογής της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας σε περιβάλλοντα τυπικής εκπαίδευσης. Οι πιο πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων θα παρουσιάσουν πλάνα μαθήματος που θα δώσουν έμπνευση, αλλά και θα αποδείξουν πως η εκπαίδευση μπορεί να γίνει αλλιώς! 

Περισσότερα για την ημερίδα αλλά και τους ομιλητές μπορείτε να δείτε εδώ

Η είσοδος είναι δωρεάν, ωστόσο για την καλύτερη οργάνωση, καθώς η χωρητικότητα είναι περιορισμένη, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ